Om oss

JoTe Systems ble etablert i 2002 av gründerne Tommy Johannessen og Bjørn Vidar Teigen. Vi holder til i moderne lokaler i Aurskog Høland 3 mil øst for Lillestrøm. Vi leverer produkter og tjenester innenfor segmentet byggautomasjon samt vann og avløp. Vi kan tilby komplette systemer for bygningsautomasjon, VA-anlegg med energiregistrering og overvåkning. Til sammen innehar firmaet 60 års erfaring innenfor vårt segment.

Et av våre hovedmål er å samarbeide med våre kunder for å oppnå og skape de beste løsningene som gir gjensidige fordeler.Vi stiller også store kvalitetskrav til de produktene som vi representerer som igjen vil gi våre kunder et totalprodukt av høy klasse.

Firmaets målsetning er å levere førsteklasses kvalitet på våre tjenester. Dette gjenspeiler valg at produkter og våre krav til gjennomføring og dokumentasjon. Vi fremstreber å bli oppfattet av våre kunder som et firma som imøtegår kundenes behov og ønsker. For å oppnå mange av de kravene som stilles tror vi på rask respons og tilbakemeldinger samt at vi er fleksible med hensyn til vårt leveringsomfang. Vi tror på det å lytte og forstå kundens ønsker og behov, komme med innspill, forslag til løsninger og bidra til en dialog slik at en kan oppnå gjensidig forståelse.

I vår bedriftspolitikk inngår det å gi de ansatte en mulighet til å bruke og utvikle sine ferdigheter, kunnskap, interesser og kreativitet både for seg selv og for firmaets beste.

JoTe Systems vant Regin Energy Saving Award under Nordbygg 2016 for vår løsning for Stortinget, et sted vi har vært med på å modernisere i over 30 år. 

På bildet (fra venstre) er: Martin Brattschöld fra Regin og Marius Karlsen fra Stork med Bjørn Vidar Teigen og Tommy Johannessen fra JoTe Systems.